Recencies Ogen van Licht

Frieda Landuyt ( Rubriek: boeken kritisch bekeken in maandblad Open Visie )

Het is het verhaal van een Entiteit die door de Hogere wereld tot Boomgeest wordt getransformeerd om zo gemakkelijker contact te krijgen met de mensen op de aarde. Met zijn ruime blik kijkt hij naar de mensen… op het eerste zicht valt dat nogal tegen. Contact krijgen is dan ook ver van evident. Zal het hem lukken iemand te vinden die hem hoort? Het is een heel proces dat de lezer zicht geeft op de voortdurende inwerking van Hogere ( en in het slechte geval lagere) werelden op ons dagelijks leven.
Informatief en boeiend tegelijk! Lezen!!!

Boekenrubriek van Lisa Dooremont in het tijdschrift " Beter Leven”

Het is een spiritueel verhaal dat de dagelijkse werkelijkheid weergeeft op haar dieper, onzichtbaar niveau. Duidelijk wordt hoeveel ruimer deze werkelijkheid is dan wat wij er effectief van beleven. Boeiend voor wie zelf naar eigen diepgang op zoek is om even een kijkje te mogen nemen achter de coulissen van het zichtbare leven.


REACTIES VAN LEZERS

Sam Suwier
OGEN VAN LICHT is geen klassieke roman die de personages uitdiept op het emotionele en karakteriële niveau. Deze ‘nieuwe’ roman wil juist de lezer dieper laten kijken, daar waar die emoties hun oorsprong hebben... tot bij de Onderbewuste en Bovenbewuste lagen van bestaan.
Deze komen bij een lezer niet zo vertrouwd over als de dagelijks zelf ervaren, meestal zeer beladen, emotionele toestanden en gebeurtenissen. Deze zijn het waar de spirituele zoeker juist een uitweg uit zoekt.
Voor mij is Ogen van Licht HET boek voor deze nieuwe tijd, waarin velen de nood hebben om meer van hun huidige innerlijke en uiterlijke chaos te begrijpen door meer te weten over hun spirituele dimensie.

Rita Stevens
Het is een reuze belevenis om wat er waarschijnlijk door veel mensen heen gaat, zo neergeschreven te zien....'t moet bijzonder fijngevoelig en moeilijk zijn om zoiets te verwoorden! Je doet het magnifiek!
Bedankt voor deze creatie die alle zoekende mensen helpt om hun levenservaringen bewuster en positief te beleven en erop wijst dat we zoveel mogelijk onze eigen mooie ziel moeten volgen .
We zien je graag je zo magische pen met veel liefde en kennis hanteren.

Iris Pattyn
Ik heb net je boek Ogen van Licht uit ! Het is prachtig ! Proficiat , ik heb het in één ruk uitgelezen en ben zo enthousiast dat ik iedereen aan het lezen zal zetten volgend weekend.

Lief Wille
Je boek, Ogen van Licht, om in één adem uit te lezen. Ik kan bijwijlen de bomen en de aarde ruiken!
Het herkennen van de menselijke (aardse) trekjes is zeer confronterend maar tegelijkertijd ook grappig. De opbouw is geleidelijk, duidelijk, goed te volgen waardoor de bedoeling van het boek zichtbaar wordt. Het- over- en- weer lopen in tijd en ruimte wordt als een rode draad waardoor het informatieve absoluut als een boeiende roman leest.

Evelien De Clercq
Dit boek heeft mijn leven veranderd! Mick De Rijck toont je hoe makkelijk het is om voeling te hebben én contact te maken met alles om ons heen. Van de kleinste grasspriet, over heuse bergketens tot trillingen uit verre dimensies, je hoeft enkel bereid te zijn om te ontvangen! Contact met deze lichtwereld is maar een intentie verwijderd.
Dit boek heeft mijn wereld geopend, zodat ook ik nu kan kijken met ogen van licht. EEN AANRADER!